Amberblokjes

 

Dé trend van het moment; maak kennis met amberblokjes!

Ze zijn niet te missen, de Oosterse geurblokjes van amber.
Ze laten het hele interieur warm en zoet ruiken. 

Maar wat zijn die amberblokjes nu eigenlijk? De geurblokjes (geen zeepblokjes) komen uit Marokko, en worden gebruikt als huisparfum. Leg ze op een schaaltje in de vensterbank of in de linnenkast, of brand ze op in een oliebrander.

De mogelijkheden met amberblokjes zijn eindeloos

De kruidige geurblokjes kunnen op verschillende manieren gebruikt worden; als lichaamsparfum, kleding- en luchtverfrisser en als huisparfum:

Hoe lang blijft een amberblokje geuren?

De geur van de amberblokjes blijft lang behouden, ongeveer een jaar. Mocht na een tijdje de geur iets minder worden, schraap datn met een mesje of rasp wat van het blokje af, dan gaat het weer opnieuw geuren. Het schraapsel niet weggooien! Dat kan weer gebruikt worden om bijvoorbeeld op te branden in een geurbrander, of zuig het op met de stofzuiger.

Welke geuren blokjes zijn er allemaal?

Amberblokjes komen in veel geuren en kleuren. Zo is er altijd wel een soort dat goed bij elk interieur past! Onze collectie geurblokjes bevat de standaardgeuren zoals musk, brown amber & black amber, maar ook een wat zoetere variant, zoals de vanilla of ylang ylang geurblokjes. 

Amberblokjes hebben niet allemaal dezelfde kleur! De geurverspreiders in de geuren rose, lavender of wood hebben een leuk kleurtje, wat je goed kan matchen in je interieur!