Over ons

 

 

Welkom op de website van de Boeketterie uit Middelburg

 

Natuurlijk duurzaam!

Wij zijn Esther en Corné Joziasse en samen runnen wij Boeketterie Middelburg, die bestaat uit een winkel en onze webwinkel waar u online bloemen kunt bestellen. Ook verzorgen we regelmatig workshops bij ons of op locatie. 

Boeketterie Middelburg bestaat uit gedreven professionele medewerkers die vol enthousiasme met ons samenwerken. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers het naar hun zin hebben. Plezierig samenwerken is voor ons cruciaal. Met zijn allen zijn wij een hecht team en staan wij voor u klaar!

 

Boeketterie Middelburg is dé duurzame bloemist van Zeeland. Al meer dan 20 jaar leveren wij bloemen en planten aan particuliere en zakelijke klanten. Wij hebben een winkel in Middelburg waar wij, met een enthousiast team, u graag ontvangen en van advies voorzien.

Wij leveren duurzame bloemen van goede kwaliteit, tegen een scherpe prijs met een klantvriendelijke service. Ook zijn wij de specialist voor al uw boeketten, rouwbloemen, bruidsboeketten en bedrijfsabonnementen.

Laat u graag uw bloemen bezorgen? Via onze webshop kunt u uw bloemen online bestellen. Wij hebben een eigen bezorgdienst voor de regio Middelburg en Vlissingen. Daarnaast kunnen we door heel Nederland uw bloemen laten bezorgen. Voor 13:00 besteld, dan wordt het dezelfde dag door heel Nederland geleverd.

Met liefde en passie voor bloemen kopen wij zelf in op de veilingklokken in Naaldwijk, daardoor garanderen wij verse bloemen en kunnen we u een groot assortiment bieden. Wij zijn gedreven om u de juiste prijs-kwaliteit verhouding te leveren, waarbij duurzaamheid ons uitgangspunt is.

Onze aanpak is persoonlijk en klantgericht. Graag tot ziens in onze (web)winkel!

 

Esther & Corné